Welkom


Neemt uw administratie teveel van uw kostbare tijd in beslag? Administratie Collectief kan u veel werk uit handen nemen en helpt u graag. Zowel voor ondernemers als voor particulieren verricht Administratie Collectief alle voorkomende administratieve werkzaamheden en voert deze deskundig en accuraat voor u uit.

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Bij ons kunt u rekenen op een klantgerichte aanpak waarbij veel mogelijk is.

 

SPECIAAL VOOR STARTERS

Wij geven ondersteuning bij het opstellen van uw ondernemingsplan, begroting en investeringsplan. Ook zorgen wij voor het efficiënt inrichten van uw administratie.

 

BELASTINGAANGIFTE

Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? wij lossen het graag voor u op. Wij verzorgen uw belastingaangifte tegen een voordelig tarief. Zowel voor particulieren als voor ondernemers. De aangifte wordt voorbereid middels gespecialiseerde aangiftesoftware met meer mogelijkheden dan het programma van de belastingdienst.

U heeft geen DigiD nodig. U autoriseert ons middels uw handtekening.

Heeft u hierna nog vragen of wenst u geheel vrijblijvend een gesprek of een offerte? Neemt u dan gerust telefonisch contact op of vul het contact formulier in, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Administratie Collectief – alles opgeteld net even anders –